Liberia.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompelingAandachtspunten tijdens de producti

 • vrijgavetijd:2022-02-15 23:42:28
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:175
 • Korte omschrijving:

  Liberia.kgm,Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik

Artikel inhoud

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Liberia.kgmWanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Hirsch Howard.De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Liberia.kgmFabrikant voor recycling van transformatoren, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Verbetering van de kwaliteitDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

fabrikant van droge transformatoren


Liberia.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompelingAandachtspunten tijdens de productieVóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

KwaliteitsborgingIn het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Liberia.kgmtransformator met olieonderdompeling

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen,Liberia.kgmRegelaar met olieonderdompeling,Liberia.kgmHoeveel is een 1000 KVA-transformator, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Liberia.kgmOverige productinformatie
 • Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

  Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

 • Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

  Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

 • Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

  Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

 • HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

 • EstlandS13-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  EstlandS13-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

 • Tartu.S13-olie ondergedompelde transformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

  Tartu.S13-olie ondergedompelde transformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

 • Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

  Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

 • Lakevire.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeUpgrade naar intelligentie

  Lakevire.Scb11 driefaselijke transformator voor droog typeUpgrade naar intelligentie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!