Liberia.kgmtransformator met olieonderdompeling S13Tien gezond verstand

 • vrijgavetijd:2022-10-25 09:38:12
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:374
 • Korte omschrijving:

  Liberia.kgm,Verspreiding van het geluid van droge transformatorFabrikant van transformatorenLiberia.kgmRelevante verantwoordelijke p

Artikel inhoud

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Fabrikant van transformatoren

Liberia.kgmRelevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug,Liberia.kgmDroge transformator scb14, moeten op tijd leeg zijn.

Muramvya.De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Liberia.kgmtransformator met olieonderdompeling S13Tien gezond verstandWiringwijze van droge transformator:

Automatisch systeem van centrifugale ventilator: meet het temperatuurdatasignaal volgens de temperatuur van de PT thermistor meetweerstand van de ingebedde delen bij het warme deel van de bodemdrukwikkeling. De belasting van de transformator wordt groter en de bedrijfstemperatuur stijgt. Wanneer de wikkeltemperatuur op ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Conclusie van de testHoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Liberia.kgmtransformator met olieonderdompeling S13Tien gezond verstandProductieproces en stappen van droge transformator

analyseNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Voor olie-transformator olie aanvulling,Liberia.kgmParameters van olieonderdompelde krachttransformator, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, als er meer nieuwe resterende olie,Liberia.kgmInstallatie van transformatoren met olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Liberia.kgmWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Droge transformator

Liberia.kgmOverige productinformatie
 • Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik

  Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik

 • Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

  Struer.S11 technische parameters van de transformatorRealiseer de transformatie van de productstruct

 • Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

  Hobro.S13 energieolie ondergedompelde transformatorMarktnieuws

 • Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

  Vreemd.S13-50 /10 krachttransformatorHoe te repareren?

 • HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

  HaslevNameS13-630 transformatorEr zijn veel dingen om op te letten bij de materiaalkeuze

 • EstlandS13-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

  EstlandS13-olie ondergedompelde transformatorWaar moet u op letten bij dagelijks gebruik?

 • Tartu.S13-olie ondergedompelde transformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

  Tartu.S13-olie ondergedompelde transformatorIs de technicus van de fabrikant belangrijk?

 • Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

  Kohtla-Jarve.Scb10 droge distributietransformatorDe functie van de klantenservice van het platform

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!